Skip to content

Møte i ungdomsavdelingen

08.11.07
by

Sigurd Loug som leder ungdomsavdelingen inviterte til møte.

Ryfylkehallen: Ny treningstid på Tau, gjeldende fra 17.11, er fra klokka 13.30 til 15. Siste halvtimen er felles med jenter-13. Her er det eget Staalskap med baller. Laget får en nøkkel til skapet, fra Geir Danielsen. Det skal kjøpes inn kjegler. Man må ta med overtrekksdrakter selv. Nøkkelkort får man hos vaktmesteren på Strand videregående.

Kunstgress: Det er mulig at kunstgresset kan stå ferdig i april 2008. Prislappen for 2 baner er ca 15 millioner. A-laget skal kunne spille seriekamper på den ene banen, den andre blir litt mindre og blir merket for 7-fotball på tvers.

Satelittklubb for Viking: Staal blir satelittklubb i Ryfylke for Viking. Det er aktuelt med talentsamlinger, og samlinger for trenerne.

Diverse: Loug lurte på om noen har lyst til å arrangere innendørsturnering i fotballhallen. Mulig å ha salget i gymsalen til videregående? Loug er på jakt etter ny trenerkoordinator etter Jostein Karlsen.

Problemer trenerne har notert i 2007: Merking av baner. For få kritt-traller. For få baner. Dårlig nett på mål. Vanskelig å få tak i dommere. Savner keepertrener (Per Egil Rønneberg?),

NESTE SESONG: Opplegg for lagledelse og hvilken divisjon man melder på lag, må være klar ca 15. januar. Både gutter- og jenter-95 har tenkt å melde på lag i 1. og 2. divisjon for å gi et differensiert tilbud til tenåringene. Dette i tråd med opplegget for gutter-94.

Reklamer
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: