Skip to content

Lagledermøte om treningstider

17.11.08
tags:
by

Info fra Sigurd og John Inge:

Hei

Jeg er blitt forespurt, og har sagt meg villig til, om å avlaste Sigurd som ungdomsleder frem til årsmøtet i januar. En av jobbene er å sette opp treningstider samt å melde på lag til seriene.

Det blir møte i Staaltun tirsdag 25.11.2008 kl 19:00

Saker:

*       Treningstider Ryfylkehallen og grusbaner
*       Påmelding av lag til 2009 sesongen
*       Eventuelt

Treningstider Ryfylkehallen:

Hovedendringene er at Ryfylkesatelitten har endret treningstid fra fredag til mandag kl 18:00 og at juniordamer overtar tidene til J16. Endringer er skrevet i rødt

For lørdagstreningene beholdes tidene fra i fjor da vil en på sikt få en jevn fordeling av «gode og dårlige» treningstider. En hopper opp til ny årsklasse etter sesongslutt.

Forslag til treningstider i Ryfylkehallen er vedlagt, og jeg regner med at vi kan bli enige om disse i møtet slik at de blir gjeldende fra da av.

Treningstider grusbanen:

Grus vest skal erstattes av kunstgressbaner, og disse blir ikke tilgjengelig før ca 01. april 2009, dvs at vi har bare en grusbane tilgjengelig gjennom vinteren. I tillegg har vi forespurt MIL om å få låne grusbanen ved aktivitetshuset. Dette er ikke avklart, men vi er blitt lovet et svar ila neste uke. Ber hvert lag ha klart når de starter opp treningen til neste sesong, hvor mange treningstider de ønsker og samtidig sette disse opp i prioritert rekkefølge. Det er klart at vi ikke vil klare å oppfylle alle ønsker på en grusbane på Jørpeland, så en må være fleksible mht antall treninger, lengde på treningene og å reise til Tau å trene. Vi får trøste oss med at det blir bra når dette er ferdig.

Årets treningstider:

Vedlagt

Skjema for nye treningstider (ikke utfylt)

Vedlagt

Påmelding lag:

I år måtte vi melde på lag i midten av januar, og dette kom litt brått på de fleste. Påmeldingsfristen blir nok rundt denne tiden neste år også, så det er viktig at en er klar over dette og begynner dette arbeidet så tidlig at en er har denne oversikten innen påmeldingsfristen.

Med vennlig hilsen,

John Inge Norland

Reklamer
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: