Skip to content

7er laget trukket

06.02.09
tags:
by

Lagledelsen har besluttet å trekke 7er laget fra serien.

Årsaken er skadesituasjonen (p.t. er 4 av 20 ute av spill) og fremmøtet gjennom vinteren (gjennomsnitt ca. 12 på trening). På grunn av at Rogaland Idrettskrets gir bot når lag trekkes for seint, måtte beslutningen tas nå.

For å kunne stille 11er og 7er lag burde troppen vært på 22-24 skadefrie spillere (to lag, med 2-3 reserver pr lag). Det er blitt vurdert å hente spillere opp fra Gutter-96, men laglederne for dette laget signaliserte at det var lite aktuelt å hospitere spillere til et 7-er lag. De prioriterer spill på stor bane, noe det selvsagt er forståelse for.

Vi gjorde noen erfaringer i fjor og ville unngå samme situasjon. Da var troppen (22 spillere) altfor liten for 2 stk 11er lag. Dette medførte stor belastning på spillerne (særlig keeper), som måtte spille kamp flere ganger per uke. Tidvis var det to bortekamper per uke, noe som er uforenlig med skole og lekser. Det store antallet kamper førte også til at det ble for få treninger.

G-94 hadde i fjor 18 spillere i troppen og stilte 1 lag i serien (også de måtte trekke 7er lag). Pga av skadesituasjonen har vi p.t. i praksis færre spillere tilgjenglig enn dette.

Til kampene på 11er laget vil det bli tatt ut en tropp på ca 14-15 spillere. ALLE vil få spille kamper.

Reklamer
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: