Skip to content

Oppgaver ifm med kamp og trening

30.05.10

Vi er i en situasjon der oppmenn ikke klarer å frigjør nok tid til å assistere laget og trenere godt nok. Dette er en situasjon som ikke på noen måte er tilfredstillende hverken for oss selv, trenere, foresatte eller lag. Grunnen til dette er i hovedsak at vi har jobber som krever mye utover normal arbeids tid og til tider mye reisevirksomhet. I tillegg er vi også med på andre ting på fritiden og ønsker å ha tid til øvrig familie. Dette vet vi er situasjonen for de fleste av dere, men vi har nå vært med så mange år og ofret så pass mye av fritiden vår at det er på tide at også andre gjør prioriteringer slik at de kan avlaste oss.

Det er også behov for assistanse ifm treninger, her ofres trenere gjerne 5 kvelder i uken i tillegg til forberedelser. For å kunne rullere på trenere ber vi også om hjelp til å gjennomføre treningene.

Aller helst skulle vi hatt ny(e) oppmenn (kvinner), og er det noen som er villig til dette så gir de beskjed til oss. Typiske gjøremål er listet i dette skjemaet. Vi ber dere om å fylle ut dette så snart som mulig!!!

Reklamer
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: