Skip to content

Staal G-15 på tredje i 1. divisjon

02.06.10

Staal G15 spilte 2-2 mot Stavanger på Siffen. Det var første gang guttene har klart å ta poeng mot akkurat denne motstanderen. I første omgang styrte SIF midtbanen og tok ledelsen i det 26. minutt. umiddelbart etter pause gikk SIF opp til 2-0. Akkurat da så det håpløst ut, men omrokkering av Staal-laget i pausen gjorde at vi gradvis kom bedre med i kampen.

Det ble spenning i kampen da Georg Danielsen rundet keeper og ble felt. Straffen satte Morten Bjørlo sikkert i mål. Dette tente guttene som økte innsatsen og endelig begynte å vinne dueller. Spillet jevnet seg ut og det var fortjent da Georg Danielsen utlignet til 2-2. Samme spiller hadde også en kjempesjanse rett før slutt – en nesten nøyaktig kopi av det første målet. Men skuddet ble dessverre blokkert i siste øyeblikk.

I mål var Lars Vestbøstad trygg og god. Han gjorde en utrolig enhåndsredning i sluttminuttet som berget poenget. I forhold til tidligere sesonger er forsvaret blitt veldig mye mer solid – og har sluppet inn færrest mål av alle lag i avdelingen.

Staal ligger på 3. plass i serien – med bedre målforskjell enn Madla – før siste kamp mot topplaget Viking. Den kampen må etter alt å dømme vinnes for å sikre spill blant Rogalands beste 15-årslag til høsten.

Reklamer
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: