Skip to content

Tap borte mot Bryne

20.10.10

Sesongens siste kamp endte med 2-1 (0-0) tap for Bryne G15 på Rosseland kunstgress. Men Staal var fullt på høyde med de røde og hvite.

1. omgang ledet vi sjansestatistikken 6-1 og det var ganske utrolig at ingen av 100-prosentsjansene endte i nettet.

Bryne var ballsikre og dominerte midtbanen hele kampen, men kom nesten ikke til store sjanser. De tok ledelsen etter rot i Staals forsvar – på deres første sjanse. Vi utlignet på et fint skudd av Mathias Bringaker.

Kampen lå an til å ende uavgjort, men Staal ble presset bakover på banen i sluttfasen da midtstopper Tor Erlend måtte ut med skade og midtbaneanker Martin ble flyttet bak.

Dessverre maktet ikke forsvaret å klarere et innlegg fra høyrekanten på tampen av kampen, som ble stupheadet i mål til 2-1. Keeper Lars Vestbøstad var meget god og trygg i mål hele kampen. Han fikk en hånd på headingen, men det var dessverre ikke nok.

Etter vårens gode prestasjoner var høstsesongen kamper – når sant skal sies – en stor skuffelse. Det ble tre seire, 1 uavgjort og fire tap, blant annet et utrolig poengtap mot svake Havørn.

Det nytter ikke å skylde på at MANGE av sesongens baklengsmål skulle vært avblåst for offside. Vi må i stedet begynne å sette sjansene våre. I vinter må det terpes på avslutningsteknikk!

Regner med at Egersunds slår Havørn og at Staal ender på 5. plass på tabellen.

Reklamer
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: